deuren reparatie antwerpen

Deuren reparatie antwerpen

Deuren reparatie antwerpen : Deuren die intensief gebruikt worden zijn vaker aan schade onderhevig dan u wellicht zou vermoeden. Kleine schades aan bijvoorbeeld HPL deuren zijn snel en doeltreffend te repareren. Pro tech services kan door middel van haar innovatieve duurzame methodes deurschade goed en doeltreffend repareren. Na reparatie is uw deurschade zo goed als verdwenen.

Tijdens werkzaamheden, een inbraak of gewoon een ongelukje kunnen krassen scheuren en deuken in uw deur ontstaan. Pro tech services repareert al vele jaren schades aan deuren. We hebben een innovatieve methode ontwikkeld. Hiermee repareren we uw deurschade op een zeer doeltreffende wijze. Onze esthetische afwerking zorgt voor een uitstekend eindresultaat.

U kunt bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten deuren, zoals voor kunststof deur reparaties, aluminium deur reparaties, houten deur reparaties, stalen deur reparaties, fineer deur reparaties en HPL deur reparaties. Twijfel dus niet langer en laat je houten deur herstellen, wij zijn gespecialiseerd in diverse deuren repareren.

Pro tech services is ook uw expert op gebied van badkuip reparaties, douchebak reparaties, wastafel reparaties, toilet reparaties, glas reparaties, kozijn reparaties, aanrechtblad reparaties, badkamermeubel reparaties, dorpel reparaties, vensterbank reparaties, vloer reparaties, tegel reparaties, wand reparaties en overige reparaties.

Types van deuren reparatie

HPL door repair

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Het wordt o.a. gebruikt om kozijnen (PVC), deuren (PVC), meubels, wastafels en doucheschermen van te maken. Acryl en Quaryl, veel gebruikt in badkuipen en douchebakken, zijn beiden ook kunststoffen. Pro tech services repareert kunststof (PVC) in vlakke structuur en in houtnerfstructuur. Pro tech services repareert kunststof in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

Aluminium deur reparatie

Aluminium is licht en toch sterk, slijtvast en bestendig tegen roest (corrosie). Dat maakt het tot een duurzaam materiaal. Het wordt in interieurs vooral gebruikt om bewegende delen, zoals kozijnen en deuren, licht te houden. Daarnaast wordt het vaak ook als decoratief element gebruikt. Pro tech services repareert aluminium in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is aluminium, neemt u dan contact met ons op.

Houten deur reparatie

Pro tech services repareert hout in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op. Opgelet:

Stalen deur reparatie

Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof. De term staal wordt met name gebruikt voor ijzerlegeringen met een zodanig beperkt koolstofgehalte of gehalte aan toevoegingen als chroom, dat ze warm vervormd kunnen worden. Er zijn veel verschillende legeringen met deze twee elementen, meestal ook met andere bestanddelen, er bestaan dus ook zeer veel soorten staal. Door de grote keuze en zijn goede bewerkbaarheid is het een veel gebruikt constructiemateriaal. De koolstof wordt gebruikt om een hoge treksterkte en hardheid te verkrijgen. Pro tech services repareert staal in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op

Fineer deur reparatie

Fineer is heel dun hout, van gelijkmatige dikte, variërend van een halve tot enkele millimeters. Meubels kunnen vaak veel goedkoper geproduceerd worden door een dunne laag fineer op een samengestelde (goedkopere) ondergrond te lijmen. Als het goed gedaan is, zijn meubels die afgewerkt zijn met fineer nauwelijks te onderscheiden van meubels van massief hout.
Pro tech services repareert fineer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is met fineer, neemt u dan contact met ons op.

HPL deur reparatie

HPL staat voor High Pressure Laminate. HPL verschilt van laminaat door de samenstelling van de bovenlaag. Die is geperst uit verschillende lagen melamine, en dat maakt het materiaal bijzonder stootvast. Op de hoeken en randen kunnen wel beschadigingen ontstaan, door schuren bijvoorbeeld. Pro tech services repareert HPL in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van HPL, neemt u dan contact met ons op.

Herstellen ramen en deuren

20 jaar ervaring in herstellen ramen en deuren

Herstellen ramen en deuren-goedkoop

kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar

herstellen ramen en deuren aspraak

Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Ramen Herstellen

CONTACT : PRO TECH SERVICES

Vraag direct uw deuren reparatie aan

Garagepoorten herstellen belgie

Contacteer ons 

Bel ons

Email

contact@protechservices.be