Glas uplifter

Over uplifter

De nieuwe GW 625 is perfect voor bouwprojecten met grote raamsecties die een groot draagvermogen tot 625 kg vereisen, bijvoorbeeld voor driedubbele beglazing. Onze 15 jaar expertise op het gebied van glasbehandeling is verwerkt in dit product. Het apparaat voor de allround vakman die glazen gevels bouwt. Met een breedte van slechts 830 mm past hij door elke opening op de bouwplaats en maakt het toch mogelijk om verticale montages tot 3,10 m breed en tot 3,60 m boven het hoofd uit te voeren. Perfect op elkaar afgestemde traploze aandrijving en driedimensionale regeltechniek met hydraulisch vacuümzuigsysteem.

 

Efficientie

Toegang tot moeilijk bereikbare gebieden met de uplifter bieden we de mogelijkheid om werkzaamheden uit te voeren op hoogtes die niet gemakkelijk bereikbaar zijn. Met een Glasuplifter kan het werk sneller en efficiënter worden uitgevoerd dan met een ladder of steiger. De Uplifter heeft bijvoorbeeld een maximale werkhoogte van 3,6 meter en kan worden bediend vanuit de werkbak of vanaf de grond, waardoor tijd en energie worden bespaard. 

Veiligheid

Het werken op hoogte brengt risico’s met zich mee, maar hoogwerkers bieden meer stabiliteit en veiligheid dan een ladder of steiger. De Uplifter GW625-2 Highlifter heeft bijvoorbeeld een automatisch nivelleringssysteem, wat de veiligheid en stabiliteit verhoogt.

 

Huren

Onze bestuurders zijn ervaren en professioneel, met jarenlange ervaring in het rijden van liften. Zij zijn volledig opgeleid en hebben alle nodige vergunningen en verzekeringen om u een veilige en betrouwbare service te bieden. Onze liftservice is niet alleen gericht op het bieden van vervoer, maar ook op het bieden van de best mogelijke ervaring. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen door een vriendelijke en professionele service te bieden, met duidelijke communicatie en transparante tarieven.

 

 

 

 

 

Herstellen ramen en deuren

20 jaar ervaring in herstellen ramen en deuren

Herstellen ramen en deuren-goedkoop

kwaliteitsservice
Betrouwbaarheid

herstellen ramen en deuren aspraak

Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Ramen Herstellen

CONTACT : PRO TECH SERVICES

Rolluik zwembad | Herstellingen en Automatiseringen Pool Covers

Garagepoorten herstellen belgie

Contacteer ons 

Bel ons

Email

contact@protechservices.be