Ramen  herstellen antwerpen  belgie

Ramen herstellen

Snelle raam reparaties ongeacht de schade

In al deze gevallen hoeft deze schade dus geen bron van ergernis te vormen. Ongeacht de oorzaak van de schade, weten onze experts je ramen te herstellen. Dit alles met een maximale kostenbesparing en minimale overlast. Wanneer een professional langskomt om je ramen te herstellen, kan je rekenen op een snelle service en uitstekende reparatie met oog voor een esthetische afwerking. Pro tech services kan je ramen zo herstellen dat de beschadiging zo goed als onzichtbaar gemaakt wordt en je ramen terug prima werken. Zo merk je er al gauw niks meer van die vervelende schade en kan je opnieuw zorgeloos naar buiten kijken. Pro tech services zorgt steeds voor een snelle service en professionele raam reparatie.

Kies voor een expert in diverse raam reparaties

Gespecialiseerd in ramen herstellen voert Repo Repair diverse raam reparaties uit. Onze vakmannen hebben ervaring met hang- en sluittechniek, alsook met geïntegreerd beslag en profielsystemen. Wij hebben zowel ervaring met spotrepair herstellingen als met het saneren van folie bij PVC ramen. Ook het inkleuren van de lasnaden vormt voor ons een kleien herstelling. Zelfs scheuren in de lasnaad zijn goed door onze vakmensen te herstellen. Zowel voor krasjes, als verkleuringen, schuurplekken en andere schades beschikt Pro tech services over een waaier aan reparatiemogelijkheden. Ben je dus op zoek naar een vakexpert om je ramen te herstellen? Dan ben je bij Pro tech services aan het juiste adres.

 

Ramen herstellen is ook financieel voordelig

Heb je schade aan je ramen, denk dan dus niet meteen dat deze vervangen moeten worden. Veelal kunnen ramen hersteld worden, wat meteen flink scheelt in de portemonnee. Zowel in geval van een duidelijk schadegeval als bij de gevolgen van gewone slijtage, hoef je niet meteen je ramen te vervangen, maar kan je veelal beroep doen op onze diensten in raamreparaties. Als gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van rubberen profielen voor ramen en deuren, garagepoorten en andere toepassingen, bieden wij verschillende soorten kwaliteiten aan, waaronder neopreen/CR, EPDM, NBR, NR, PVC en SBR. Onze focus ligt echter op EPDM rubber profielen, omdat dit de meest voorkomende rubbersoort is voor profielen, naast mosrubber of sponsrubber.

Het gebruik van EPDM rubber profielen biedt tal van voordelen. Ten eerste is dit materiaal uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden en is het zeer UV- en ozonbestendig. Hierdoor gaat het rubberen profiel erg lang mee en blijft het in goede staat, zelfs bij veelvuldig gebruik. Daarnaast heeft EPDM rubber een hoge elasticiteit, waardoor het uitstekend bestand is tegen scheuren en perforaties.

 

Herstellen ramen en deuren

20 jaar ervaring in herstellen ramen en deuren

Herstellen ramen en deuren-goedkoop

kwaliteitsservice
Betrouwbaarheid

herstellen ramen en deuren aspraak

Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Ramen Herstellen

CONTACT : PRO TECH SERVICES

Vraag direct uw ramen reparatie aan

Garagepoorten herstellen belgie

Contacteer ons 

Bel ons

Email

contact@protechservices.be